Iedereen kan te maken krijgen met gevoelens van eenzaamheid. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Het kan door het verlies van een vriend of partner, omdat je moeite hebt met contact maken of omdat je niet weet wat er voor jou mogelijk is. Punt Welzijn organiseert een zesdaagse training ‘aan de slag tegen je eenzaamheid’. Tijdens deze training ga je samen met andere deelnemers actief aan de slag om je gevoelens van eenzaamheid aan te pakken.

Deze gratis training vindt plaats in Cwartier, Beekstraat 54 in Weert, van 10.00 uur tot circa 16.00 uur, op de volgende dagen:
Dag 1: 23 oktober a.s.
Dag 2: 30 oktober a.s.
Dag 3: 13 november a.s.
Dag 4: 20 november a.s.
Dag 5: 4 december a.s.
Dag 6: 11 december a.s.

Tijdens de bijeenkomsten staat steeds een ander thema centraal waar we mee aan de slag gaan. We staan stil bij het begrip eenzaamheid, je ontdekt de verschillende vormen van eenzaamheid, maar je krijgt vooral praktische ondersteuning en gaat echt zelf aan de slag. Na zes maanden vindt een terugkomdag plaats om te kijken hoe het met je gaat en of er nog vragen zijn. Maar natuurlijk ook om jouw en elkaars ervaringen en verhalen te horen.

Dus: ben je 50+ en vitaal en voel jij je wel eens eenzaam? Wil je aan de slag tegen deze eenzaamheid? Dan is er een punt waar jij terecht kunt! Ga voor meer informatie naar Punt Welzijn activiteiten. In de beschrijving van de training op de website (https://www.puntwelzijn.nl/activiteit/training-aan-de-slag-tegen-je-eenzaamheid/) vind je een googleformulier waarmee je je direct kan aanmelden. Voor meer informatie of aanmelden kun je ook bellen naar 0495-697900.

Aanmelden kan tot en met 9 oktober a.s. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 10 deelnemers aan deze gratis training deelnemen. Wij houden rekening met de RIVM maatregelen tegen het coronavirus. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd.

Bekijk de poster: http://www.bobweert.nl/site/wp-content/uploads/2020/09/Poster-training-aan-de-slag-tegen-eenzaamheid.pdf