Stichting Centrummanagement Weert zoekt een nieuwe voorzitter. Het bestuur van de stichting zoekt een verbinder die bijdraagt aan de voortgang en ontwikkeling van de organisatie.

Stichting Centrummanagement Weert is een publiek-private samenwerking tussen partijen die belang hebben bij een goed functionerende binnenstad. Centrummanagement heeft de ambitie om vanuit de kracht van samenwerking gezamenlijk te investeren in de totaalbeleving van de Weerter binnenstad als centrumstad en toeristische stad in de regio, met een gevarieerd aanbod van winkels, horeca en cultuur waarin oprechte gastvrijheid en voelbare gezelligheid elkaar omarmen in een groenrijke, aantrekkelijke, historische en goed bereikbare omgeving waar altijd wel iets verrassends te doen is.

De werkorganisatie van Centrummanagement bestaat uit de Centrum Manager, secretariaat en een evenementenmedewerker, allen parttime. Op kantoor worden zij ondersteund door een medewerker VVV Weert backoffice. De organisatie wordt aangestuurd door een dagelijks bestuur, waarvan de functie van voorzitter vacant komt. De invulling van de functie is onbezoldigd, echter levert de mogelijkheid een waardevolle bijdrage te leveren bij de ontwikkeling van de Weerter binnenstad in de breedste zin van het woord.

Interesse? Bekijk de profielschets bestuursvoorzitter voor meer informatie: https://bit.ly/31aNxRk